Predsjednik Cibone: Javilo nam se 50 trenera, odluka nakon derbija s Cedevitom

Predsjednik Cibone: Javilo nam se 50 trenera, odluka nakon derbija s Cedevitom

Foto: Damir Krajač / Cropix

KOŠARKAŠI Cibone idući tjedan konačno će saznati ime novog trenera. Potvrdio je to za MS predsjednik Vukova Ivica Lovrić.

> Ciboni je uspjelo što Dinamu nije: I ova blamaža mora stati

"Kad Cibona ostane bez trenera, pa i u ovoj rezultatski tragičnoj sezoni, onda telefoni u Domu Dražena Petrovića pocrvene od zvanja raznih agenta i trenera samih", zadovoljno je trljao ruke Lovrić.

"Javilo nam se 50-ak potencijalnih trenera, bilo da su se javili preko agenata ili sami. Mi smo od tih 50-ak potencijalnih suzili krug na trojicu, a jedan od njih će početkom sljedećeg tjedna biti imenovan na mjesto trenera Cibone", rekao je Lovrić pojasnivši da se Cibonu ne smije komparirati s onom od prije dvadeset godina.

"Dobro je što je klub spašen od gašenja", rekao je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti svjesni toga da smo krenuli iz jednog velikog, velikog minusa; iz teške situacije i da, po nama, rezultat koji je Cibona ostvarila u protekloj sezoni, a i onaj koji će ostvariti u ovoj je daleko iznad realnosti", kaže Lovrić.

Predsjednik Cibone je istaknuo kako aktualni vrh kluba polako sanira ono što su zatekli od bivše Uprave. "To će biti dugotrajan proces", priznao je predsjednik.

"Možda nije naodmet spomenuti ni to da mi prije dvije godine ne samo da smo imali tešku financijsku situaciju, da je klub gotovo prestao postojati i natjecati se, nego da smo i u omladinskom brojku imali praktično jednog juniora", izjavio je Lovrić.

Prvi rezultati, bar što se tiće mlađih uzrasta, već su vidljivi.

"Nakon nepune dvije godine imamo najbolje predkadete, kadete i juniore u Hrvatskoj i to je zalog Cibonine bolje budućnosti", zadovoljan je Lovrić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara