Predsjednik HRS-a: Goluža je pet godina ostvarivao zadane ciljeve

Predsjednik HRS-a: Goluža je pet godina ostvarivao zadane ciljeve

Foto: Hina

NAKON što je Slavko Goluža odlučio napustiti klupu rukometne reprezentacije Hrvatske, oglasio se predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola.
 
"U razgovoru sa čelništvom Hrvatskog rukometnog saveza gospodin Slavko Goluža s 5. veljače podnio je neopozivu ostavku na mjesto izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije. Odluku gospodina Goluže poštujemo, vjerujemo kako nije bila lagana te mu se od srca zahvaljujemo na proteklih pet godina provedenih na klupi hrvatske muške rukometne reprezentacije", rekao je Šola.
 
Predsjednik HRS-a dodao je da će Goluža, koji je s Hrvatskom osvojio tri bronce na šest velikih natjecanja, ostati dio "rukometne obitelji".
 
"Kroz pet godina na klupi reprezentacije gospodin Goluža održao je kontinuitet uspjeha hrvatske rukometne reprezentacije te je istu držao u samome rukometnom vrhu ostvarujući zadane ciljeve i postižući vrlo dobre rezultate. Još jednom mu se zahvaljujemo na predanom radu i zalaganju te doprinosu kako hrvatskom rukometu tako i promociji rukometa, ali i Hrvatske u svijetu. Gospodin Goluža će u dogovoru s Hrvatskim rukometnim savezom ostati dio naše rukometne obitelji te će nastaviti s radom u Savezu, a pritom vjerujemo kako će nastaviti davati sve od sebe kako bi pomogao hrvatskom rukometu, kao što je to činio i do sada", izjavio je Šola i poželio sreću Goluži.
 
"Još jednom se zahvaljujemo g. Goluži na postignutim uspjesima te pruženom trudu i radu te mu želimo mnogo uspjeha i u nastavku karijere."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara