Pripreme za derbi: Večer Hajduka na Rivi

Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix

NA SREDIŠNJEM dijelu splitske rive večeras (četvrtak) će se održati 'Večer Hajduka'. Početak programa predviđen je za 19 sati i 11 minuta. Znakovito, jer upravo ovaj sat označuje godinu osnutka splitskoga kluba.

"Prema onome što smo vidjeli s portala kad smo pratili vremensku prognozu, na taj dan, tu sunce točno zalazi, a večer počinje u 19 sati i 11 minuta. Tu je simbolika vrlo jasna i velika. Mi smo se rukovodili da napravimo nekakvu večer na zadovoljstvo svih građana Grada i navijača uoči velikog i najvećeg hrvatskog derbija, želeći uveličati tu neku atmosferu. Dakako, u tom nekom lijepom ambijentu predstaviti nove projekte koje smo razvijali kroz ovo proteklo razdoblje", objasnio je razloge ove organizacije Aljoša Bašić, voditelj marketing Hajduka.

Predviđena je i prodaja godišnjih članarina i pretplata, čijom kupovinom se podržava akcija 'Idemo po rekord'.

"Naglasak je i na jednu lijepu brojku pretplata koja se vrti i zato pozivam sve da dođu na 'Večer Hajduka' i da kako se ono kaže, idemo po rekord da kupe pretplatu", kazao je Bašić.

Za svakog posjetitelja 'Bijeli' su pripremili po nešto, za najmlađe albume i sličice Hajduka 'Iz ljubavi, iz dišpeta', a za odrasle prezentacije, degustacije, modnu reviju.

"Moram se zahvaliti izvođačima koji su rpepoznali ovaj financijski težak moment kluba i moram reći da su nam za nula kuna izašli u susret Giuliano, Alen Nižetić i Grupa Viva i KUDŽ Filip Dević kako bi zajedno s nama napravili jednu lijepu večer. Naglasio bih da će nas nakon treninga posjetiti i momčad, zajedno s trenerima", istaknuo je Bašić.

U središnjem djelu večeri na Rivi će biti izložen pehar pobjednika Hrvatskog kupa, popularno 'Rabuzinovo sunce', te će se s njim svi zainteresirani moći i fotografirati.

Fešta na Rivi trajat će sve do ponoći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara