Rađen potvrdio da je uzimao kokain: Priznanje je prvi korak ka ispravnom putu

Rađen potvrdio da je uzimao kokain: Priznanje je prvi korak ka ispravnom putu

Foto: Twitter

NIKOLA RAĐEN prije nekoliko dana je suspendiran od strane FINA-e zbog pozitivnog doping testa, na kojem su mu u organizmu pronađeni tragovi kokaina.
 
 
Ubrzo je uslijedila i reakcija njegovog kluba, Olympiakosa, koji je reprezentativcu Srbije uručio otkaz. "Raskinuli smo ugovor s Nikolom Rađenom jer je koristio narkotike. Žao nam što se to dogodilo, ali ovo je normalna procedura u ovakvim situacijama. Sasvim je razumljivo da, uslijed raskida suradnje, Nikola neće dobiti planirani novac jer je prekršio pravila ponašanja", izjavila je generalna menadžerica tog grčkog kluba Kristina Filingiri.
 
Rađen je, pak, odlučio prekinuti nagađanja i ostavljati mjesta sumnji pa je putem Twittera u pismu javnosti priznao korištenje zabranjene supstance.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Nadam se da ću opet pridobiti povjerenje"
 
"Zbog velikog interesa javnosti, odlučio sam da se obratim otvorenim pismom. Točno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi slijedi suspenzija. Tokom karijere sam bio testiran više od 20 puta i rezultati su uvijek bili negativni. Prihvaćam odgovornost, ali nadam se da ću biti u prilici da se vratim vaterpolu."
 
"Napravio sam grešku, koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da tu grešku priznam. Žao mi je što sam unio nemir u svoju obitelj, što sam iznevjerio suigrače i trenere i razočarao ljubitelje vaterpola. Nadam se da ću svojim budućim angažmanom ponovno pridobiti njihovo povjerenje", njegova je poruka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara