Rakitić: Pustite me da uživam, danas je dan Seville, a ne Rakitića!

Rakitić: Pustite me da uživam, danas je dan Seville, a ne Rakitića!

 Foto: Guliver Image/Getty Images

IVAN RAKITIĆ šesti je Hrvat s osvojenim trofejem Europa lige, bivšeg Kupa UEFA-e. Sinoć je u torinskom finalu kapetanski predvodio Sevillu do pobjede nad Benficom na penale. Kao i toliko puta ove sezone, bio je jedan od najboljih na terenu i s ponosom podigao pokal pred razdraganim navijačima.

> Sevilla MVP Rakitića osvojila Europa Ligu nakon penala: Beto i sudac Brych uništili Benficu!

> Sevillin junak: Ponosan sam

> Rakitić šesti Hrvat osvajač Kupa UEFA/Europa Lige

Nakon utakmice u euforiji je stigao pred novinare: "Sanjao sam ovaj dan!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je nevjerojatan, podići trofej kojeg je 2009. osvojio Srna... Puno je emocija, čestitam svojim suigračima i navijačima.  Mislim da je ekipa ovo zaslužila. A posebno hvala mojoj ženi i kćerci", rekao je Rakitić i objasnio što mu je prolazilo kroz glavu na kraju utakmice kada je kleknuo na travnjak. 

Objasnio klečanje: Mislio sam na ženu i kćer

"Teško je objasniti. Mislio sam samo na svoju ženu i kćer, posebno na kći, ne mogu opisati kako sam se osjećao! Trebao mi je trenutak tišine, biti sam sa svojim mislima... Dajte mi da uživam večeras, u večeri bez pitanja na koja svi znaju odgovor. Sevillu volim srcem, ne riječima. Danas je dan Seville, a ne Rakitića. Sevilla će biti u mom srcu zauvijek. Vidjet ćemo što donosi budućnost. Prvo uživajmo, onda ćemo odlučiti", ispričao je novinarima na engleskom, njemačkom, hrvatskom i španjolskom.

"Sutra će biti ludi dan u gradu, slavlje i navijači nas čekaju. Kup se vraća kući".

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara