Redknapp kao Churchill: "Krv. znoj i suze za bijeg s dna Premiershipa"

Foto: AFP

NOVI trener Queens Park Rangersa Harry Redknapp pokušava spasiti svoju momčad od ispadanja iz lige, a igrače motivira sloganom Winstona Churchilla.

QPR u subotu u 16 sati igra protiv Fulhama i traži prekid rekordnog niza od 16 utakmica bez pobjede te bijeg s dna ljestvice.

Redknapp traži način kako da motivira igrače uoči gustog božićno-novogodišnjeg rasporeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mislim da smo na korak do prve pobjede. Ako će svi igrati na najvećoj razini, nećemo imati problema s Fulhamom", rekao je Redknapp.

"Izvlačim najbolje iz igrača, moraju proliti krv, znoj i suze ako se misle izvući s dna ljestvice", dodao je engleski stručnjak u stilu Winstona Churchilla koji je istim riječima u svom poznatom govoru preuzeo mjesto britanskog premijera na početku Drugog svjetskog rata.

Petrić: Pobjeda za božićni poklon navijačima

Fulham, u čijem se napadu očekuje Mladen Petrić, tek je u prošlom kolu prekinuo svoju seriju od sedam utakmica bez pobjede i nadaju se ulasku u seriju.

"Imamo samopouzdanja, a QPR je poput ošamućenog boksača koji i dalje može biti opasan. Čudi me što se bore za opstanak, doći će utakmica kad će pobijediti, samo se moramo pobrinuti da to ne bude protiv nas", rekao je uoči utakmice Mladen Petrić.

"Želimo pobjedu zbog naših navijača koji nas podržavaju. Želimo im dati tri boda za Božić", dodao je hrvatski napadač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara