Riječani i Kramarić otputovali u Englesku, čeka se potpis ugovora!

Riječani i Kramarić otputovali u Englesku, čeka se potpis ugovora!

Foto: NK Rijeka

ANDREJ KRAMARIĆ iz Rijeke prelazi na Otok, pitanje je samo da li u Chelsea ili Leicester. Jutros stižu kontradiktorne informacije, engleski mediji sele ga i u Leicester i u Chelsea, a riječka delegacija otišla je na lice mjesta finalizirati transfer.

> "Kramarić u Leicesteru" tek dio posla: Kod fenjeraša parkiran do ljeta, kada prelazi u Chelsea?

Uz Andreja i njegovog oca, u London su krenuli zamjenik sportskog direktora Ivan Mance i menadžer Predrag Rački, koji je nedavno bio poveznica između Kantride i Leicestera.

Potpis ugovora očekuje se u iduća dva dana, informacija je to koja stiže iz riječkog prvoligaša i menadžerskih krugova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mance potvrdio da je transfer blizu realizacije

"Nemojte se ljutiti, taman ulazim u avion. Vijest nije službena, ali nadam se kroz dan-dva da ćemo imati informacije u tom, službenom rangu", rekao nam je kratko zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance i tako potvrdio ovu informaciju.

Kontaktirali smo i Predraga Račkog, koji nam je potvrdio da je riječ o izuzetno kompliciranoj situaciji.

"Informacije su kontradiktorne, u pravu ste! Živimo u ludoj zemlji, ništa me ne čudi. Ono što vam iskreno mogu reći jest to da ne isključujete nijednu mogućnost. Deset godina se bavim ovim poslom, a ovakav cirkus oko nekog igrača još nisam doživio. Kod nas nema realnosti, piše se sve i svašta, ili smo u euforiji ili u depresiji", rekao je za Index.

Konkretno, hoćete li u Engleskoj pregovarati s više klubova ili samo s jednim? 
 
"Zna se da vodim posao oko pregovora s Leicesterom", uputio nas je Rački ipak na put koji bi mogao dovesti do konačnog odredišta Andreja Kramarića.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara