Ronda već postala prvakinja i dobila pojas, bori se na UFC-u 157!

Ronda već postala prvakinja i dobila pojas, bori se na UFC-u 157!

Foto: Tracy Lee

DANA WHITE  još je ranije najavio da će Ronda Rousey već u svoju debitantsku borbu u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji ući kao prvakinja, a to je sada i ostvario. U četvrtak joj je službeno pred novinarima dodijelio pojas prvakinje, prvi u povijesti te organizacije!

Trenutno najbolja svjetska borkinja ima već i ugovorenu prvu borbu u UFC-u, no neće se raditi o okršaju protiv Cris Cyborg, kao što su mnogi željeli, već će joj protivnica biti Liz Carmouche. Cyborg je pristala spustiti kilažu i nastupiti u bantam kategoriji, no zatražila je ipak nešto više vremena jer smatra da joj dva mjeseca za takvo što nisu dovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronda će nastupiti 23. veljače na UFC-u 157 kao glavna borba večeri i nema sumnje da će se raditi o vrlo zanimljivom meču. Liz je u svojoj karijeri ubilježila sedam pobjeda i dva poraza, a zadnji put nastupila je u srpnju ove godine kada je gušenjem s leđa u drugoj rundi na priredbi Invicta FC-a svladala Kaitlin Young. Protekle godine borila se i za titulu prvakinje Strikeforcea, no tada nije uspjela pobijediti u meču protiv Marloes Coenen.

Ronda, s druge strane, još uvijek ne zna za poraz, ima šest pobjeda u nizu i to sve polugom na ruci, a vidjet ćemo hoće li taj nevjerojatan niz uspjeti nastaviti i u Anaheimu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara