Rooney glavna meta napada Reala: "Huligan i demon, gazio je Carvalha, a Pepea nazvao idiotom!"

Rooney glavna meta napada Reala: "Huligan i demon,  gazio je Carvalha, a Pepea nazvao idiotom!"

Screenshot: Marca

PSIHOLOŠKI rat pred gostovanje Uniteda u Madridu pokrenula je naravno Marca, najčitaniji španjolski dnevnik, u kojoj je "satnija" novinara zadužena samo za dizanje atmosfere oko Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dio tog zadatka naravno je i vađenje prljavog rublja suparnika, a prva meta je Wayne Rooney. "On je nogometaš, demon i huligan u jednoj osobi" ekspertiza je stručnjaka za "specijalno ratovanje" Realovog fanzina. "Kada ga ugledate, prvo vam padne na pamet kako je jedan od onih nekoliko tisuća Engleza koji urlaju i piju pivo, čekajući da uđu na tribinu za gostujuće navijače."

Rooney je dobio cijelu naslovnicu Marce pod naslovom "El Coco" (najbliži prijevod bio bi "babaroga"), a u velikom tekstu upozorava se kako je prema Madridu krenula "cijev puna baruta", uz nabrajanje poznatih sukoba koje je "demon" u dresu Crvenih vragova imao sa zvijezdama Reala:

"Na SP-u 2006 nagazio je na Ricarda Carvalha, a isključen je nakon što ga je njegov tadašnji suigrač Cristiano Ronaldo tužio sucu. Dobio je crveni, a CR je slavodobitno namignuo, što mu Rooney nikad nije oprostio.

Zakačio se s Casillasom na prijateljskoj utakmici Engleske i Španjolske prije osam godina, a Pepea je na Twitteru nazvao idiotom nakon što je ovaj nagazio na Messijevu ruku na utakmici Kupa kralja prošle godine."

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara