Safet Sušić i dalje bez posla: "Ponuda nema, ne očekujem ništa do ljeta"

Safet Sušić i dalje bez posla: "Ponuda nema, ne očekujem ništa do ljeta"

Foto: Hina

PRIJE točno tri mjeseca Safet Sušić je smijenjen s klupe nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Još uvijek nije našao novi posao...
 
"Nema ponuda, ne očekujem ništa do ljeta iako se u ovom poslu nikad ne zna - možda nešto može biti sutra, za mjesec ili tri", rekao je Sušić za Dnevni avaz i otkrio da je imao jednu ponudu.
 
"Nakon što sam smijenjen imao sam ponudu iz mog bivšeg kluba iz Turske Rizea, ali znate kako to ide - ili tebi ne odgovaraju ponuđeni uvjeti ili klubu ne odgovaraju tvoji uvjeti."
 
Sušić je otkrio i da je odustao od traženja odštete od NSBiH.
 
"Nisam htio da se piše o tome jer da sam išao dalje, svašta bi se pisalo. Odustao sam iako mi je odvjetnik rekao da nema šanse da izgubimo taj proces", izjavio je Sušić koji je razočaran ponašanjem predsjednika NSBiH Elvedina Begića.
 
"Jedini čovjek na kojeg mogu biti ljut je predsjednik Saveza. Nije korektno što je javno iznio kolika mi je plaća. To nisu stvari koje trebaju izaći u javnost", rekao je bivši izbornik i dodao da se samo jednom čuo sa svojim nasljednikom Mešom Baždarevićem, ali da nisu razgovarali o reprezentaciji.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara