Sammir i Leko startaju protiv PSV-a: "Nisu nas impresionirali, idemo po pobjedu!"

Sammir i Leko startaju protiv PSV-a: "Nisu nas impresionirali, idemo po pobjedu!"

Foto: HINA

ARIJAN ADEMI ozlijedio se na posljednjem treningu Dinama te neće konkurirati za utakmicu protiv PSV-a, koja je na rasporedu u četvrtak u 19 sati. Kapetan Modrih Josip Šimunić istaknuo je kako Dinamo više nije u krizi te da s punim pravom očekuje pobjedu u Eindhovenu.

"Idemo po pobjedu, po tri boda. Mi smo upravo izašli iz krize, dok oni još uvijek nisu u pravoj formi", rekao je Šimunić.

Antolić i Brozović: Nisu u nekoj formi, možemo do tri boda!

Ademijevo mjesto u veznom redu Modrih trebao bi zauzeti Jerko Leko, a očekuje se da će trener Dinama Zoran Mamić uz Leku postaviti Antolića i Brozovića, koji su briljirali u dvoboju protiv Lokomotive. Isto tako, očekuje se da će napad Dinama predvoditi trojac Soudani, Fernandes i Sammir. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlada su ekipa, rade dosta grešaka u sredini, ali imaju stvarno dobre bokove te igrače koji mogu proći jedan na jedan. Općenito me se nisu jako dojmili u prvoj utakmici, trebali smo dobiti, ali nažalost nismo i želimo to napraviti tamo. Nisu u nekoj formi, posljednjih par tjedana igraju lošije, mi smo se dignuli, odlično igramo i želimo to nastaviti jer samo pravom partijom možemo odnijeti bodove kući", rekao je Brozović za službenu stranicu Modrih, dok je Antolić nadodao:

"Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo, a "zaštekala" je realizacija i ako ponovimo utakmicu kao u Zagrebu onda možemo dobiti. S tri boda u Nizozemskoj bi došli na četiri boda, isto kao i oni te u zadnje dvije utakmice imali odličnu priliku prezimiti u Europi. Naravno, puno je lakše to reći nego napraviti, no puni smo samopouzdanja, vjere u sebe i želimo dobiti PSV", objasnio je Antolić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara