Shemsi Beqiri pretučen baseball palicama: Teo Mikelić uskočio na Glory 14

Foto: Fightsite

SHEMSI BEQIRI, švicarski kickboksač porijeklom s Kosova, neće nastupiti na Gloryju 14 koji će se u subotu održati u zagrebačkoj Areni jer je brutalno pretučen baseball palicama u svom klubu.

Beqirija su napali maskirani napadači koje je predvodio njegov bivši trener, Portugalac Paulo Balicha, također bivši poznati kickboksač.

"Još sam u šoku od incidenta i ne mogu spavati noću. Bojao sam se za djecu koja su tek završila s treningom. Prvo sam pomislio da je riječ o lopovima, ali očito je napad bio precizno planiran. Kada sam vidio Balichu među napadačima, sve mi je bilo jasno.", rekao je Beqiri švicarskim novinarima.

"Nakon što su me pretukli baseball palicama, Balicha me počeo udarati bokserom. Tada sam shvatio da me želi ubiti. Dalje se ničega ne sjećam, poslije sam čuo da su u mi u pomoć pritekle kolege i spasili me."

Beqiri ima natučene ruke i noge te razbijen nos dok je Balicha u pritvoru.

Mikelić protiv Groenharta

Mladi hrvatski kick boksač Teo Mikelić iznenada je dobio priliku života. Nakon što je Beqiri pretučen, protiv iznimno opasnog Murthela Groenharta nastupit će upravo borac iz Pule.

Čelnici Gloryja protekla dva dana tražili su zamjenu, a na kraju su od svih mogućih opcija odlučili dati šansu upravo mladom Hrvatu koji se već i ranije dokazao kao izuzetno atraktivan borac na FFC-ovim eventima.

Gronehart je borac kojeg ne treba pretjerano predstavljati, radi se o vrhunskom kick boksaču koji je osvojio i posljednji K-1 Max turnir nakon pobjeda nad Yasuhirom Kidom, Mikeom Zambidisom i Artura Kyshenka u finalu.

Mikelić i Groenhart će nastupiti u "super fight series" dijelu Gloryja 14 koji započinje u 19:30 sati u Areni Zagreb, a upravo će njih dvoje i otvoriti taj dio zagrebačkog borilačkog spektakla.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara