Šimić brani vulgarnog Štimca: Ne igramo dobro, ali treba nam mir!

Foto: Luka Gerlanc/Cropix

NE STIŠAVAJU se reakcije vezane za remi 'Vatrenih' sa Srbijom. Iako je osnovni cilj ostvaren i osigurane su dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, iz aviona se vidi da Hrvatska već duže vrijeme ne igra dobro. Sve je podgrijao i izbornik Igor Štimac koji nakon možda i najlošije predstave 'Vatrenih' u posljednje vrijeme nije ponudio ni zrno samokritike. Po njemu je sve u najboljem redu, a u slučaju da ne uspije izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo, na ostavku ni ne pomišlja.

> Dragovoljci pokreću postupak protiv Štimca: Ovakav primitivac ne može biti izbornik!

Jutarnji razgovor s novinarima u Beogradu začinio je i vulgarnim ispadom prema predsjedniku Hrvatskog dragovoljca, koji ga je nedavno pozvao da svrati i u Siget i pogleda ima li materijala za reprezentaciju. Sve to sve više iritira i javnost koja mu poručuje: Izborniče izgubio si kompas!

''Pa je, to nije sigurno dobro da tako reagira, no vjerujem da izbornik nekako osjeća da je previše kritika s obzirom na rezultat'', rekao je u razgovoru za Media servis bivši 'Vatreni' i predsjednik udruge Nogometni sindikat Dario Šimić koji priznaje: Hrvatska ne izgleda dobro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Slažem se s javnosti da ne igramo dobro. Nekoliko zadnjih utakmica nemamo igru i to je ono što nas sve zabrinjava'', poručio je Šimić, ali i dodao.

''Tu je sad potreban mir i treba biti oprezan u tim kritika. I ja smatram da su kritike prejake, budući da je rezultat dosta dobar'', napominje Šimić i dodaje kako još ništa nije izgubljeno.

''Ja se sjećam da smo bili u puno lošijim situacija, s puno lošijim momčadima i prolazili smo dodatne kvalifikacije. Tako da sad trebamo biti optimisti i vjerujem da možemo. Pogotovo što smo nositelji i velika je stvar da možemo dobiti nešto lošiju momčad nego Francusku ili neke druge. Mislim da smo favoriti u dodatnim kvalifikacijama'', zaključio je Šimić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara