Sonnen: Anderson je papak poput Mikea Tysona!

Foto: AFP

"AMERIČKI GANGSTER", kako nazivaju još Chaela Sonnena, ne posustaje te i dalje nastavlja dodatno nabrijavati atmosferu pred svoj meč protiv aktualnog prvaka Andersona Silve, a ovog puta u priču je uvukao i legendu profesionalnog boksa, Mikea Tysona.

Revanš Andersona Silve i Chaela Sonnena vrlo bi lako mogao postati jedan od najgledanijih mečeva u povijesti UFC-a, ako ne čak i najgledaniji. To će velikim dijelom biti i zasluga samog Chaela, koji vrlo vjerojatno uvelike računa na zaradu od svog bonusa za prodane PPV-e, pa nastavlja s podizanjem tenzija pred meč.

Ovog puta njegov komentar i najava dvoboja protiv Andersona otišla je u jednom novom smjeru te nije izostavljen ni jedan od najvećih profesionalnih boksača svih vremena, Mike Tyson.

“Anderson je samo čovjek. Sve što nam danas pričaju o Andersonu pričali su i prije o Mikeu Tysonu, a vidjeli ste i sami kakav je papak on ispao kad se suočio s pravom konkurencijom. Anderson je Mike Tyson naše generacije s obzirom da o njemu pričaju određene stvari, a na kraju dana kada se zatvore vrata oktagona neće imati nijednog prijatelja, koji bi mu definitivno dobro došli kad ga ja dohvatim”, rekao je Chael.

Chael je tijekom prvog meča protiv Andersona dominirao čak 23 minute, no na kraju je na iznenađenje svih izgubio submissionom. S kakvom će taktikom ovog puta ući u kavez? “Ja imam samo jedan stil borbe bez obzira tko mi je protivnik i koje su okolnosti. Donijet ću u kavez svoje vještine, a ono što vam mogu reći je da će to biti vrlo brza borba.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara