Spahija pobjegao iz Cibone, Bandić poručio: Nemamo za Jordana, kol`ko para tol`ko muzike!

Spahija pobjegao iz Cibone, Bandić poručio: Nemamo za Jordana, kol`ko para tol`ko muzike!

Foto: Hina

NEVEN SPAHIJA napustio je klupu Cibone nakon što je sinoć nekad veliki klub upisao 28. uzastopni europski poraz.

"Obavještavamo vas da je danas, na inicijativu gospodina Nevena Spahije, u Košarkaškom klubu Cibona održan sastanak trenera i čelnika kluba na kojem je sporazumno dogovoren raskid dosadašnje suradnje. Vodstvo Cibone također je dogovorilo da će momčad do daljnjega voditi dosadašnji pomoćni trener Slaven Rimac", stoji u priopćenju KK Cibona.

Spahija je Cibose preuzeo prošlog ljeta, izgubio je finale Kupa Dražena Petrovića od Cedevite, u ABA ligi pohvatao konce nakon slabijeg početka, ali sramoćenje u Europi očito je bilo previše.

Bandić: Imamo mi većih problema od Cibone

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sramotna i tragična sudbina zagrebačkog kluba već je dugo u rukama samo jednog čovjeka - Milana Bandića.

Zagrebački gradonačelnik danas je na novinarski upit o stanju pod Tornjem istaknuo kako će doći vrijeme kada će Cibona i pobjeđivati.

"Ne mora se uvijek dobivati, mora se nekad i gubiti", rekao je Bandić komentirajući 28. uzastopni poraz. Cibonin gazda, koji je uz pomoć svojih suradnika i kumova zauzeo klub i dokopao se njegovih vrijednih nekretnina, dodao je da nemaju novca da kupe "Air Jordana", ali da im to ni ne treba.

"Cibona ima svoju povijest, sadašnjost, imat će i budućnost. Ko bi gori, sad je doli, a kolko para tolko muzike. Tko bude htio igrat za toliko para ostat će, tko neće, otići će. Imamo mi prečih problema u ovome gradu i državi od Cibone", rekao je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara