"Srbi otkrili pakleni plan Hrvata koji žele kaos na Marakani"

Foto: Getty images

"ODREĐENE ekstremističke grupe iz Hrvatske žele izazvati velike sukobe s policijom i napraviti opći kaos", saznaje Kurir iz izvora bliskih sigurnosnim strukturama.

"Hrvatski ekstremisti to će pokušati napraviti preko struktura u Srbiji kojima bi odgovarao takav incident. Direktor srpske policije Milorad Veljović izdao je čudno naredbu - da se sa sjeverne i južne tribine, gdje su smješteni najvatreniji navijači, sa stepeništa uklone policajci", dodaje se.

"Uz sankcije, koje bi izbacile iz Europe na nekoliko godina sve reprezentativne momčadi i klubove, najveću korist imao bi HDZ, kojem kao opozicijskoj stranci u Hrvatskoj odgovara ovakav epilog. Politička situacija u Hrvatskoj se posljednjih dana zakuhala zbog protesta u Vukovaru, gdje tamošnji ekstremisti žele zabraniti ćirilicu".

"Interes HDZ-a je skinuti aktualnu vlast i zato će pokušati iskoristiti utakmicu u Beogradu. Kurir saznaje da je vrh države Srbije operativne podatke o mogućim incidentima dobio od hrvatske strane", stoji na kraju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara