Nevjerojatne mjere osiguranja u Beogradu!

Foto: Getty images

NAČELNIK beogradske policije otkrio je rigorozne mjere osiguranja za susret Srbije i Hrvatske u Beogradu.

> Hrvatsko prvo BG gostovanje: Usred meča u bombardiranom gradu, na Marakani je nestalo struje i bačen je suzavac!

> Hrvatski i srpski navijači dogovorili prijateljsku utakmicu, HNS se ogradio!

> Ništa od Šukera i Bobana protiv Batice i Save: Vukovarski prosvjedi otkazali humanitarku hrvatskih i srpskih veterana u Nišu

"Utakmicu će osiguravati oko četiri tisuće policajaca, a mjere osiguranja bit će podignute na prvi stupanj. Delegacija Hrvatske sletjet će oko 13 sati, a deset minuta prije bit će zatvoren autoput do hotela, kao i okolne ulice. Oko njih bit će tri prstena osiguranja i nitko bez propusnice neće moći prići hotelu", rekao je u Stevan Bjelić u razgovoru za Kurir.

"Hrvati će imati pratnju od hotela do stadiona, gdje će večeras odraditi trening. Uz to, sutra poslije doručka odradit će šetnju po Ušću, gdje će također imati rigorozne mjere sigurnosti. Ulice će biti zatvorene i prilikom njihovog kretanja na stadion pa molimo navijače da koriste alternativne pravce kretanja".

"Što se tiče broja gledatelja, u prodaju je pušteno 38 tisuća karata. Odlučili smo smanjiti kapacitet pa smo za sjevernu tribinu umjesto 13 pustili samo osam tisuća ulaznica. Pretres na ulazu u stadion će biti temeljan. Alkohol se ne smije točiti u okolici stadiona, a svi oni pod utjecajem alkohola bit će udaljeni. Svatko tko želi doći samo da radi nerede, neka ostane doma".

"Na kraju ako govorimo o hrvatskim navijačima, oni s obilježjima neće moći na stadion kao ni preko graničnog prijelaza. Koliko ja znam, u Beograd će jedino organizirano stići navijači Vojvodine, a vjerujemo da će na tribinama biti pristalice Zvezde i Partizana", za kraj će.

>>> Sve posljednje vijesti i analize uoči utakmice godine pratite na Indexovoj temi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara