Stadion Mladosti spreman za Hanžek: "Powell i druge zvijezde već treniraju na stazi"

Foto: Hina

SUKLADNO dogovorenom za vrijeme obilaska stadiona Mladosti gradonačelnika Milana Bandića i direktorice Hanžekovićevog memorijala Ivane Brkljačić, na stadionu su obavljeni radovi kojima je Mladost osposobljena za održavanje vrhunskog atletskog natjecanja, objavili su organizatori mitinga u subotu.
 
"Staza je sada spremna za održavanje mitinga prema svim standardima Svjetske atletske federacije. Danas su iscrtane linije, a otklonjeni su i nedostaci na skakalištu u dalj pa će Brittney Reese, Darija Klišina i Ivana Španović imati odlične uvjete za natjecanje. Pokrpane su i rupe na stazi i ostalim skakalištima. Uostalom, Asafa Powell i mnogi drugi već treniraju na stazi. Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću koji je svakodnevno nadzirao radove, zahvaljujući čemu je staza spremna na vrijeme", rekla je Ivana Brkljačić nakon obilaska stadiona tri dana prije održavanja mitinga.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radici Ustanove Upravljanje sportskim objektima na Mladosti također su uložili iznimne napore da stadion kao i svake godine bude spreman za Hanžekovićev memorijal.
 
Ovogodišnje, 64. izdanje Hanžekovićevog memorijala održat će se u utorak 2. rujna s početkom u 18.30 sati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara