Sušić potvrdio pisanje Indexa: Džeko je ljut zbog nepozivanja Ibričića, a Hajrović je loše primljen u momčad

Foto: Guliver Image/Getty Images

SAFET SUŠIĆ potvrdio je Indexovo pisanje da je Edin Džeko uoči utakmice protiv Egipta bio razočaran nepozivanjem svog cimera Senijada Ibričića.

> Džeko, nisi veći od reprezentacije BiH

"Džeko treba shvatiti jednu stvar - izbornik je taj koji određuje tko je pozvan i tko igra", rekao je izbornik reprezentacije BiH za Dnevni avaz.

Sušić je priznao i da su Džeko i kapetan Emir Spahić tražili sastanak uoči utakmice u Innsbrucku.

"Otvoreno sam rekao i njemu i Spahiću na sastanku da ja odlučujem tko će igrati. Kada oni budu izbornici, neka biraju koga hoće, ali dok sam ja tu neće", izjavio je iskreni Sušić i dodao:

"Razumljivo je da ste vezani za nekog s kim ste godinama u sobi i da vam nije drago kada te osobe nema. Ima i ljutnje, to znam po sebi. I ja sam bio igrač, ali nikada nisam prigovarao treneru zbog toga. Neće ni Džeko i Spahić. Bar ne dok sam ja tu. Preko tih stvari moraju prijeći i u utakmicu ući punog gasa, a ne ljuti i neraspoloženi. Oni se moraju skoncentrirati na igru, a ne na to koga izbornik zove."
 
Pisali smo i o pozivanju Izeta Hajrovića koji nije dobro primljen u momčad, a koji je kasnije golčinom u Slovačkoj odveo BiH u Brazil.

"Tino-Sven Sušić je dobro dijete i ne govorim to zato što je sin mog brata. Primljen je kao i svaki drugi igrač. Koliko ja znam, samo je Izet Hajrović imao problema po dolasku u reprezentaciju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara