Suzukawa Cro Copu predložio obračun "golim rukama"!

Foto: IGF

MIRKO FILIPOVIĆ i Igor Jurković sa svojim timovima su sigurno sletjeli u Tokijo gdje će odraditi svoje mečeve na Staru Godinu.
 
Cro Cop je imao neke obaveze prema organizatorima, a zatim su borcima objašnjena pravila mečeva Inoki Federacije prema kojima će se boriti u ponedjeljak. Tako će dvoboj Cro Copa i Suzukawe biti održan po svojevrsnoj mješavini UFC i Pride pravila koja uključuju upotrebu laktova, kao i "stompove" (gaženje po glavi dok je borac na podu). Takva pravila u kombinaciji s ringom će sigurno odgovarati našem borcu koji nikada nije skrivao da se u takvom okruženju najbolje osjeća.
 
Fight Site je saznao i zanimljivu informaciju prema kojoj je "Bad Boy" Suzukawa izazvao Cro Copa na obračun bez rukavica, a kada je Filipović rekao da pristaje na bilo kakav meč, Japanac se ipak očekivano ekspresno predomislio. Meč će tako biti održan u formatu tri runde po pet minuta sa standardnim MMA rukavicama i već opisanim pravilima.

Fanatični Japanci čekali Cro Copa i ostale borce na pljusku

Japanci su oduvijek zaluđeni borilačkim sportovima, a iznimno zanimljiva priredba Inoki Bom Ba Ye omogućit će im da ponovno na djelu vide neke od svojih najdražih legendi, uključujući našeg Mirka Filipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je sa svojim timom i menadžerom otputovao u Tokijo u četvrtak rano ujutro, a prvo predstavljanje fanovima već je održano.

Iako je kiša neumoljivo padala, taj pljusak nije spriječio otprilike 700 fanatičnih fanova da pozdrave Mirka Filipovića i ostale borce!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara