Torcida: Mamić i policija pokušavaju nas spriječiti da dođemo na Maksimir!

Torcida: Mamić i policija pokušavaju nas spriječiti da dođemo na Maksimir!

Foto: HINA

SLJEDEĆEG vikenda u Maksimiru se igra najveći hrvatski nogometni derbi na Maksimiru. Na stranicama Hajduka prije nekoliko je dana postavljena obavijest da Torcida mora poslati popis svih navijača koji planiraju doći u Zagreb. Splitska navijačka skupina jutros se oglasila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

"Mamićev dinamo će sljedećeg vikenda nastojati na sve moguće načine spriječiti da navijači Hajduka dođu u Maksimir i podrže svoj klub. Pitanje je samo, hoće li mu navijači Hajduka to dopustiti. Dinamo je od našeg Hajduka zatražio da mu do utorka 26.11.2013. dostavi popis svih navijača Hajduka koji žele doći na utakmicu. Neće nama Mamić, Jovanović i Dinamo odlučivati tko može doći u Zagreb na dan utakmice, a tko ne može. KN Torcida neće preuzimati vaučere za Maksimir, a isto očekujemo i od svih navijača Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju, sami i neorganizirano dođu u Zagreb na utakmicu Hajduka i Dinama. Naš Hajduk ne smije i neće ostati bez podrške, a nakon remija protiv Osijeka, ta podrška je još bitnija. Obveza svakog navijača Hajduka, svakog onog tko drži zastavicu Hajduka u svom autu, tko sa Hajdukom tuguje i slavi, tko se u bijelu boju kune je da s riječi prijeđe na djela i u nedjelju dođe u Maksimir podržati naš Hajduk. Jedino se Hajduk u ovoj močvari hrvatskog nogometa bori protiv vaučera, dok svi ostali klubovi podržavaju ovaj Mamićev projekt (ako ne vjerujete nama, pitajte predsjednike svojih klubova kako su se očitovali o prijedlogu Hajduka za ukidanjem vaučera).

I zato naš Hajduk treba podršku svojih navijača na Maksimiru u nedjelju. Dobili smo obavijest da će radi zaštite interesa obitelji Mamić, PU Zagrebačka na naplatnim kućicama u Lučkom zaustavljati sve osobe iz Dalmacije i zabranjivati im ulaz u Zagreb. Očekujemo od svih Vas da iskoristite ovu informaciju na najbolji mogući način. Navijači Hajduka ne očekuju da razne udruge za zaštitu ljudskih prava reagiraju na ovakav oblik diskriminacije. Oni će ovakvo postupanje policije prihvatiti sa smiješkom. Neka se i nastave smijati, jer cijelu tu akciju plaćaju hrvatski porezni obveznici.

I kad Vam hrvatski narode Vlada sljedeći put podigne poreze i uzme božićnicu uz opravdanje da država nema novaca, vi se samo nastavite smijati jer ste tim novcem uspješno platili hrvatskoj policiji prekovremeni rad na sprječavanju ulaska Dalmatinaca u Zagreb. Za profesore, doktore i radnike novaca nema, ali za zaštitu Mamića i sličnih "uspješnih hrvatskih poduzetnika" i "lijepih nogometnih priča" uvijek se nađe. Nek se Hajduk, jedini klub koji igra nogomet zbog navijača u ovoj ligi, osjeća kao da igra kod kuće, dodaje se na kraju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara