Tražimo vaš stav: Je li Mirkov potez luzerski ili opravdan?

Foto: Index

"NISAM zaslužio ovakvo suđenje u svome gradu. Žao mi je Bonjaskog, ali ljudi su zviždali sucima. I sam Bonjaski priznao je da nije zaslužio pobjedu", jutros se oglasio Mirko Filipović nakon poraza u Areni. 

Remy Bonjaski dobio je svoj oproštajni meč na bodove, a Arena ga je izviždala i dovela do suza. Mišljenja su podijeljena. Mirko je uistinu izgledao bolje u prve dvije runde, odlično se branio, pa je Remy bio osuđen na low kickove. U devet minuta Remy je samo četiri udarca plasirao rukom, ali borbu je svejedno dobio. 

Mirko Filipović nakon proglašenja sjeo je u kut, a potom brzopotezno otišao iz ringa. Nije slušao oproštaj Bonjaskog nakon 20-godišnje karijere,  niti se pojavio na press konferenciji nakon meča, na spektaklu u svom gradu. Navijačima je poslao poruku jutros, uvjeren u grubu sudačku pogrešku.

Očekivao je extra rundu, tvrdi da tako nalažu i pravila, no morao se pomiriti s porazom. Sinoć mu to nije uspjelo i ljutit je otišao iz Arene, bez pozdrava.

Slažete li se s ovim Mirkovim potezom? Je li trebao stisnuti zube i ruku Bonjaskom nakon pobjede ili je njegova ljutnja opravdana? Je li njegov potez luzerski ili razumljiv? Tražimo vaše stavove i zato vas molimo da ih iznesete na Facebook stranici Index Sporta. Argumentirane stavove ćemo objaviti, kao i rezultate naše ankete. Glasajte i poručite ovdje Mirku što mislite o sinoćnjoj predstavi! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara