Trener Standarda: Promašaji Rijeke me ne zanimaju, ovim smo vratili samopouzdanje

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠI Standarda pobjedom protiv Rijeke prekinuli su niz neuspjeha na početku nove sezone, nakon sedam susreta bez pobjede golovi Cimana i Vinicusa srušili su Rijeku na stadionu Maurice Dufrasne.
 
"Nakon teškog razdoblja, prva pobjeda je vrlo važna za samopouzdanje. Nismo odigrali sjajnu utakmicu, ali ne očekujte da će igra biti sjajna, na tome još treba raditi, svjesni smo toga. Nakon ovog slavlja se barem osjećamo dobro", rekao je nakon susreta Guy Luzon, trener Standarda, kako prenosi belgijski lavenir.net.
 
On je imao brojne kritičare nakon lošeg početka sezone, ovo će mu donekle olakšati status, mada će teško prvim poluvremenom biti zadovoljan: "Istina je da u prvom dijelu nismo igrali dovoljno u dubinu, u drugom smo bili bolji u tome, kad sam to zatražio od igrača."
 
Objasnio je i koji je razlog neuvjerljivih predstava u proteklom periodu: "Ovo je nova momčad s mnogo novih igrača različitih profila, još uvijek smo u procesu učenja, a nakon svakog susreta moramo razmišljati o tome kako se poboljšati. To je u svakom slučaju lakše učiniti nakon pobjede nego nakon poraza."
 
O promašajima Rijeke rekao je samo: "To me ne zanima." Također, uslijedio je komentar poništenog pogotka Marka Vešovića za 1:1: "Ja nisam sudac i nisam mogao dobro vidjeti tu situaciju."
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara