Villas-Boas protiv Mourinha: Bitka za London u portugalskoj verziji

Villas-Boas i Mourinho iz razdoblja u Chelseaju (2005. godina) kada su bili dobri prijatelji

Foto: Screenshot: Youtube

VELIKI londonski derbi između Chelseaja i Tottenhama pao je u drugi plan zbog vatrene uvertire u kojoj glavne uloge imaju treneri Andre Villas-Boas i Jose Mourinho.

Engleska javnost s velikim zanimanjem prati verbalni rat između dvojice Portugalaca, koji su nekad davno radili zajedno u Portu, Chelseaju i Interu. Točnije, Villas-Boas je bio taj koji je radio za Mourinha.

Villas-Boas: Naš odnos se raspao

"Nekad smo bili dobri prijatelji, ali naš je odnos nestao, raspao se. On me nije htio vidjeti u svojoj blizi, ali nema veze, mirno spavam zbog njega", rekao je Villas-Boas.

"Mislim da smo se rastali zbog toga što sam bio previše ambiciozan. Gledajte, oduvijek sam htio nešto više u svojoj karijeri i smatrao sam da to mogu postići, ako mi se pruži prilika. Međutim, Mourinho me nije htio kraj sebe i tu smo se rastali".

Mourinho: Briga me što Villas-Boas priča

Engleski novinari neumoljivo su tražili odgovor na izjavu trenera Spursa, ali Mourinho je dugo oklijevao.

"Rekao sam vam da ne želim odgovarati na pitanja o Villasu-Boasu. Ne želim se prepucavati preko medija", poručio im je Mou, kojem je ipak pobjeglo:

"Briga me što Villas-Boas priča. Ne želim ga opisivati niti pričati o njemu. Ovdje sam kako bih pričao o utakmici, a ne o tome što je rekao Villas-Boas", objasnio je temperamentni Mourinho, koji se vratio na početnu temu - susret protiv Tottenhama.

"Riječ je o kvalitetnoj ekipi koja je bolja momčad nego što je to bila prošle sezone. Nedostaje im Bale, ali zapamtite da vam momčad donosi trofeje, a ne pojedinci".

Dvoboj između Tottenhama i Chelseaja na rasporedu je u subotu od 13:45 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara