Vučević: Reju nismo mogli čekati, a sa Špacom sam stalno bio u kontaktu

Vučević: Reju nismo mogli čekati, a sa Špacom sam stalno bio u kontaktu

Foto: Screenshot Hajduk.hr

STANKO POKLEPOVIĆ po četvrti put vraća se u svoj Hajduk. Odluka o imenovanju Poklepovića donesena je u četvrtak ujutro, kad je uprava Hajduka definitivno odustala od angažmana Edoarda Reje, koji je bio prva želja sportskog direktora Bijelih Gorana Vučevića.
 
Premda je Hajduk dogovorio sve uvjete s talijanskim trenerom, Reja je odugovlačio s pristankom, a kap koja je prelila čašu, bila je želja Reje da konačnu odluku donese tek u ponedjeljak. Hajduk nije više mogao čekati i izbor je pao na starog lisca Stanka Poklepovića.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad. Imali smo i drugu opciju, Victora Munoza, španjolskog trenera (nekadašnji prvotimac Barcelone i Sampdorije koji je bio trener niza klubova u Španjolskoj, Grčkoj, Rusiji i Švicarskoj) koji je bio jako zainteresiran za dolazak. Međutim, Klub je procijenio da u ovom trenutku ne može ulaziti u rizik s njim", kazao je Goran Vučević te je dodao:
 
"Također, s obzirom na trenutačnu situaciju, nismo željeli baciti u vatru dva mlada i kvalitetna trenera kao što su Hari Vukas i Marijo Osibov nego smo se odlučili za jednog iskusnog trenera kao što je Stanko Poklepović. S njim sam osobno često bio u kontaktu. Šjor Stanko se spremno odazvao i stavio na raspolaganje Hajduku. Njegov zadatak je da izvuče maksimum iz kadra kojeg ima", za kraj je rekao Vučević.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara