Wach zbog steroida mogao primiti "mali milijun" Kličkovih udaraca?!

Foto: AFP

OKRŠAJ Vladimira Klička i Mariusza Wacha u prvoj polovici studenog oduševio je sve. U vrijeme kada profesionalni boks sve više tone kad je u pitanju njegova popularnost, odličan meč ova dva teškaša bio je zaista sjajna prilika da svi boksački fanovi ponovno uživaju u jednoj vrhunskoj borbi.

Wach je kao malo tko prije izdržavao brojne udarce Vladimira, statističari su si dali truda i detaljnom analizom snimke izračunali da je Mariusz primio čak 425 udaraca. Brojke su to koje su izazvale divljenje i čuđenje. S jedne strane mnogi su hvalili Wacha na svojoj ustrajnosti da odradi svih 36 minuta, no ima i onih kojima nije jasno kako je uspio sve to izdržati.

Odgovor na to pitanje mogao bi dati doping test kojem su boksači podvrgnuti nakon meča, a čiji su se rezultati pojavili u nekim inozemnim medijima. Navodno je Wach bio pozitivan na anaboličke steroide. Zbog toga će biti napravljen još jedan test kako bi se potvrdili ti navodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se zaista pokaže i kod drugog uzorka da je Wach pozitivan na anaboličke steroide, nema sumnje da će poljski boksač koji ima njemačku licencu dobiti vrlo strogu kaznu.

Oglasio se i sam boksač koji sve to negira. "Za tu sam informaciju čuo tek kad su me maloprije novinari počeli zvati. Nikakvu službenu obavijest o tome nisam dobio i u velikom sam šoku jer nisam ništa uzimao", rekao je Wach.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara