White: Overeem i Evans su izgledali užasno!

White: Overeem i Evans su izgledali užasno!

Foto: Fightiste

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White, kao i uvijek, nakon održanog eventa podijelio je s novinarima razmišljanja o brojnim temama, a posebno je bilo zanimljivo njegovo mišljenje o nastupu dva člana Blackziliansa, Alistairu Overeemu i Rashadu Evansu.

Blackzilians se posljednjih mjeseci smatra jednom od najjačih MMA dvorana u svijetu, stigla su kod njih brojna poznata imena iz svjetskog vrha, no čini se da kvaliteta rada ipak nije na dovoljno visokom nivou, barem se tako može zaključiti nakon što je održan UFC 156.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Overeem i Evans su izgledali užasno. Moram reći da ni Guillard nije izgledao previše dobro u svom posljednjem meču. Jednostavno nije bilo dovoljno dobro i čini mi se da ih u Blackziliansu sada čeka veliki posao", smatra Dana.

Kad je u pitanju idući izazivač u teškoj kategoriji, čelni čovjek UFC-a ovom prilikom ipak nije htio otkriti tko je njegov favorit za tu poziciju, ali u jedno je prilično siguran. Gotovo je pa nemoguće vidjeti Daniela Cormiera kao izazivača dok god je prvak Cain Velasquez. Njihovo prijateljstvo je zaista veliko i teško da postoji novac koji bi ih natjerao na međusobni okršaj, ali Dana ipak ostavlja mali prostor...

"Oni su se grlili 15 minuta nakon što je Velasquez osvojio titulu prvaka. Ipak, nikad se ne zna što se može dogoditi. Kada drugi u kampu vide što sve prvak UFC-a dobiva uz tu titulu, priča se može promijeniti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara