"Zadar još uvijek nije drugoligaš, ali..."

"Zadar još uvijek nije drugoligaš, ali..."

Foto: Hina

DVA kola prije kraja prvenstva, Zadar je primio vijest koja je klub zavila u crno. Momčad Igora Štimca grčevito se bori za opstanak u najvišem rangu natjecanja, a izgleda kako je sav njihov trud pao u vodu, jer im je Odjel za licenciranje pri HNS-u nakon žalbenog postupka uskratio licencu za Prvu HNL.

> Zadar već ispao iz lige!

Znakovito, odobrena im je licenca za Drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Problem je što klub sa Stanova nema niti jedno natkriveno mjesto na stadionu, nema TV studio, nema dovoljno prostora za novinare i fotografe, a revizorsko izvješće dolazi im kao posljednji čavao u lijes.

"Ako je sve u redu, onda teško da nešto možemo napraviti"

Međutim, nada umire zadnja pa je tako tajnik kluba Mladen Baždarić poručio kako još ništa nije gotovo.

"Odluka je konačna u smislu da više nema žalbenog tijela u tom postupku i komisiji, ali postoji jedan izvanredni pravni lijek koji se zove zaštita zakonitosti i to se upućuje Izvršnom odboru HNS-a. Hoćemo li mi njima nešto i poslati, vidjet ćemo kroz koji dan jer još uvijek nismo dobili svu dokumentaciju", rekao je Baždarić za Radio Zadar.

"Još uvijek ne možemo tvrditi da je Zadar drugoligaš. HNS je napisao da revizorska izvješća nisu u skladu s pravilnikom. Međutim, mi još uvijek nismo dobili revizorsko izvješće od kuće koja ga radi. Tek kada ga dobijemo mi možemo onda vidjeti što i kako dalje. Ako je sve u redu, onda teško da nešto možemo napraviti, ali ukoliko vidimo da je propust s njihove strane onda ćemo iskoristiti ovaj izvanredni pravni lijek i uputiti žalbu HNS-u", zaključio je Baždarić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara