Zdravkov show u Španjolskoj: Naguravao se s bratom i vrijeđao suca

Zdravkov show u Španjolskoj: Naguravao se s bratom i vrijeđao suca

Foto: Screenshot (Youtube)

ZDRAVKO MAMIĆ nije izdržao na pripremama u La Mangi, u posljednjem susretu prije povratka u Zagreb ponovno je imao svoj "nastup".
 
 
Dinamo je odmjerio snage protiv Šahtara iz Donjecka, završilo je 1:1, a krajem prvog dijela prilikom jednog okršaja u kojem je Douglas udario Ćorića dok je ovaj bio bez lopte, za što je dobio tek žuti karton, uzavrele su strasti na klupi Modrih.
 
Moglo se čuti kako Zdravko Mamić, koji je bio u blizini klupe, poručuje: "Steraj ga u p...u materinu, Cvitanoviću, to je idiot!" 
 
Zoran Mamić je prilikom ove gužve ušao na teren i razgovorom sa Srnom i ostalima probao smiriti situaciju, a sudac mu je pokazao da se zbog toga makne s klupe.
 
To je naljutilo Zdravka Mamića, koji je pomoćnom sucu objašnjavao da ne može isključiti trenera jer se radi o prijateljskoj utakmici. Između ostalog mu je poručio: "Mrš u pi..u materinu!" Također, došlo je do kratkog naguravanja braće Mamić, jer Zdravko nije Zoranu htio dopustiti da se makne s klupe.
 
Sudac je primirio strasti sviranjem kraja, no i na početku drugog poluvremena inzistirao je da se Zoran Mamić makne s klupe zagrebačkog kluba. Daljnju raspravu spriječio je trener Šahtara Mircea Lucescu, koji je zagrlio Zorana Mamića i skupa s njim otišao na tribine, uz pljesak malobrojnih gledatelja.
 
Sporne trenutke možete vidjeti između 40. i 43. minute videa.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara