"Ana Jelušić je ove sezone postala velika igračica"

SUPROTNO mišljenju uvriježenom u Hrvatskoj, portal Ski racing titulom "Snježna Kraljica" kiti ne Janicu, nego Marlies Schild.

"Prvi tjedan 2007 je donio dovoljno uzbuđenja za cijelu sezonu i odlazak najvećeg svih vremena, kada je Kjetil Andre Aamodt objavio da je službeno u mirovini", donosi Skiracing.

Aamodtov odlazak je glavna priča sezone, a među događajima koji ga prate je Ana Jelušić: "Njeno drugo mjesto na "domaćem brdu" u Zagrebu je veliki uspjeh, ali peto mjesto nakon toga u Kranjskoj Gori je još veći. Ove sezone je postala je velika igračica"

"Hrvati nacionalistički podržavaju svoje skijaše"

"Schild je osvojila Snow Queen Trophy suverenim nastupom na najduljoj slalom stazi u Svjetskom kupu sa 1.66 sekundi prednosti ispred domaće junakinje Ane Jelušić. Hrvati nacionalistički podržavaju svoje skijaše: njih 20 tisuća je zvižducima pratilo svaki pokret Marlies Schild".

Austrijanka koja je odmah potom pobijedila i na Kranjskoj Gori, nije znala kako objasniti svoj uspjeh: "Bilo je to kao san, skije su mi jednostavno letjele preko snijega", izjavila je nova vladarica svjetskog slaloma.

Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara