"Snježna princeza": Navijači, iduće godine budite glasniji

ANA JELUŠIĆ drugim je mjestom na Snježnoj kraljici ostvarila rezultat karijere i pokazala da i nakon odlaska Janice možemo računati na vrhunske rezultate Hrvatske u skijanju.

"Još uvijek sam bez riječi. Strašno sam sretna. Konačno sam drugu vožnju odvozila kako treba. Ovo je poseban osjećaj." - započela je vrlo uzbuđena Ana razgovor za HTV nakon utrke na kojoj je ostvarila rezultat karijere.

"Htjela bih zahvaliti svim ljudima koji su radili na stazi, koji nisu spavali noćima kako bi ju pripremili kako treba" - zahvalila je Ana ljudima koji su se trudili napraviti što bolju stazu unatoč lošim vremenskim uvjetima.

Na upit Mirne Zidarić je li staza bila po njenom ukusu, Ana je rekla kako bi bilo bahato reći da nije s obzirom na drugo mjesto koje je osvojila.
"U prvoj vožnji staza je bila jako tvrda, druga je malo opustila, i ja sam dala sve do sebe" - kratko je dodala.

"Kad je Anja pala s jedne strane mi je bilo jako žao, ljepše je nekoga pobijediti nego da padne. No , budući sam već bila na postolju bilo mi je svejedno kako će Anja završiti." - rekla je Ana o padu Šveđanke.

"Imala sam jako problema na startu druge vožnje. Jako sam kašljala, nisam mogla doći do zraka. Nekoliko minuta prije starta rekla sam sama sebi da se moram skoncetrirati." - opisala je Ana, koju muči astma, kako se osjećala prije početka druge vožnje dodavši kako je jedini način da ostvari takav rezultat bio baciti se na na glavu, na sve ili ništa.

"Snježna princeza" kazala je i kako neće biti velikog slavlja, jer je iduća utrka već za dva dana. "Malo ćemo proslaviti unutar ekipe. Sezona je duga i nije još ništa gotovo" - dodala je.

Budući su Ivica i Janica bili predvozači, Ana je objasnila kako je između njih dogovor da joj prenose samo važne stvari da ju ne bi uplašili. Primjerice, rekli su joj tek gdje je staza pukla i još neke sitnice.

Za kraj Ana se malo požalila i na navijače, koji su prema njenim riječima uz stazu bili tihi. "Samo u cilju su bili jako glasni. Dođite nas podržati iduće godine u većem broju i budite što glasniji. Nama to treba!" - zamolila je Ana navijače.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara