Armada izvrijeđala Žilića

DRAGAN ŽILIĆ je utakmicu svog novog kluba Rijeke i Pule Staro Češko gledao s tribina, no Armada mu se ipak često obraćala. Navijači riječkog klupa nedavno su zaprijetili prekidanjem odnosa s Upravom kluba zbog dovođenja vratara iz Srbije i Crne Gore.

Kako javlja Novi list, Armada je s zapadne tribine vrijeđala Žilića, a najčešće su se čuli povici poput "Žiliću odlazi", "Jebeš fudbal, ja volim nogomet", "Srbe na vrbe", "Tko ne skače, pravoslavac je".

Riječki navijači su na tribine izvjesili hrvatske zastave i transparent "Sami protiv svih", a Žilić je navijanje kratko komentirao: "Mislim da su se trebali bazirati na to da pomognu dečkima da dođu do tri boda. Ali, što da radim, tako je, kako je."

"Nije na meni da to komentiram. Za to su nadležni treneri, koji su sigurno stručniji od mene." - rekao je o nastupu Velimira Radmana koji je stajao na vratima Rijeke.

"Protivnik se došao braniti, a dva gola u početku su nas sasjekla. Na kraju nas nije htio gol. No, imat ćemo prilike vaditi se na gostujućim terenima." - dodao je novi riječki vratar Žilić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara