Arreola na Klička mršaviji no ikad

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NA SLUŽBENOM vaganju u Los Angelesu uoči dvoboja za naslov boksačkog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji izazivač Chris Arreola (28) pojavio se u za sebe impresivnom izdanju.

Ukrajinski veteran Vitalij Kličko (38) branit će u subotu u Staples Centru u Los Angelesu svoj naslov protiv Amerikanca meksičkog porijekla koji se sudeći po svemu kvalitetno spremio za svoj prvi pokušaj za osvajanje pojasa svjetskog prvaka.

Arreola se na vaganju pojavio s majicom na kojoj je pisalo 125 kilograma, da bi kasnije kad ju je skinuo pokazao znatno impresivniji i čvršći izgled nego li je to bio slučaj prošlih borbi.

"Bit ćete ponosni na mene. Priredit ćemo pravi šou i bit će sjajno. Neće to biti tek jedna zatvorena borba", rekao je Arreola, koji je imao malu, ali bučnu podršku okupljenog mnoštva na vaganju gdje mu je izmjereno 113 kilograma.

Arreola u posljednjih 15 mjeseci u niti jednoj svojoj borbi nije imao manje od 115 kilograma, a uoči ogleda s Kličkom unajmio je posebnog kondicijskog trenera. Visok 193 centimetra bjeloputi Amerikanac borio se dosad u karijeri 27 puta i upisao je isto toliko pobjeda, od čega njih 24 nokautom.

Osam centimetara viši Kličko, koji je na omjeru od 37 pobjeda i dva poraza (36 pobjeda nokautom), pojavio se na vaganju u pratnji svog mlađeg brata Vladimira, vlasnika pojasa po IBF, WBO i IBO verzijama, a na kraju se pokazalo da teži 114 kilograma, što je najviše u njegovoj karijeri

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara