Baleova dijagnoza: Luka je dobro, u dobroj momčadi i dobrom klubu

Foto: AFP

SJAJNO lijevo krilo Tottenhama Gareth Bale odličnom je ocijenio odluku predsjednika kluba Daniela Levyja da zadrži Luku Modrića na White Hart Laneu.

"To je bila predsjednikova jaka poruka. Želimo izgraditi dobru momčad i dobru budućnost za klub. Zato je od vitalne važnosti zadržati najbolje igrače. Ne bih rekao da je to unijelo nemir u svlačionicu. Shvatili smo da klub želi izgraditi dobru momčad i da predsjednik gleda u istom smjeru kao i mi" istaknuo je 22-godišnji Velšanin za The Sun.

"Luka ima ugovor i predsjednik ga je odlučio zadržati jer želi ići naprijed. Luka je dobro, zna da je u dobroj momčadi i dobrom klubu. Znam da nismo u Ligi prvaka ove sezone, ali imamo priliku vratiti se tamo sljedeće godine. Nadam se da ćemo uspjeti u tome, nema razloga da ne bude tako" dodao je Bale.

Priznao je, pritom, kako bi i sam jednog dana mogao zaigrati u nekom drugom klubu, možda i izvan Otoka.

"Sretan sam u Tottenhamu i još uvijek ne želim otići. Ali, ne bi me uplašio odlazak u inozemstvo. Napustio sam Wales s 15 godina kad sam odlazio u Southampton, tako da se neću bojati ni inozemstva ako mi se ukaže prilika. Ali, nemojte sada napisati da želim napustiti Tottenham i otići u inozemstvo. Govorim o budućnosti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara