Barić ne vjeruje da će reprezentacija proći prvi krug na EP-u

Barić ne vjeruje da će reprezentacija proći prvi krug na EP-u
S OBZIROM na to da je Barić izjavio kako će već u svibnju odlučiti hoće li produžiti ugovor s HNS-om ili će otići u Austriju, te kako su Engleska i Francuska bolje od Hrvatske, pitanje je za što sprema Barić hrvatsku reprezentaciju.

Barić je za Jutarnji list izjavio kako ne može jamčiti da će hrvatska reprezentacija proći prvi krug, ali da će svi biti ponosni na reprezentaciju bez obzira na rezultat.

Izbornik Hrvatske je izjavio kako zna osjetiti trenutak kad je vrijeme za rastanak, te kako će u svibnju odlučiti što će dalje. Iz njegovih izjava može se zaključiti kako ne vjeruje da će Hrvatska proći prvi krug, pa će Barić zato prije EP-a odlučiti o nastavku svoje karijere, jer je lakše otići nego dobiti otkaz.

Navodno već ima četiri ponude iz Austrije, no samo jedan klub ima dosta novaca za Barićeve ideje. Radi se o bečkoj Austriji koja je našem izborniku navodno ponudila mjesto direktora.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako ne bi potpuno zapostavio reprezentaciju, hrvatski izbornik nekoliko je rečenica posvetio i izabranoj vrsti.

Barić tvrdi kako onaj tko uđe u prvih 11 mora biti 90% posto bolji od igrača koji sjedi na klupi, te mu ništa ne znači zvučno ime ako nogometaš ne dokaže na terenu, prenosi Jutarnji.

Prijateljskom utakmicom protiv Njemačke počinje filtriranje momčadi, tvrdi Barić koji na raspolaganju ima 26 kandidata, te će u narednih 5 prijateljskih utakmica svi dobiti priliku da se dokažu i izbore svoje mjesto.

Za Europsko prvenstvo Barić jamči dobru momčad ali ne i ono što nas najviše zanima, rezultat.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara