BBB pripremaju osvetu za Dugopolje?

ZAGREBOM kruži priča kako Bad Blue Boysi ovaj vikend spremaju odmazdu Splićanima, a navodno će nastradati dalmatinski studenti koji žive u Studentskom domu Stjepan Radić na Savi, a okupljaju se u kafićima Roko i Petica.  

Osumnjičenih za paljenje automobila u Dugopolju još nema, a incident se pravno kvalificira kao pokušaj ubojstva, što bi krivce moglo spremiti u zatvor na 3 do 15 godina.

Iako mnogi pripadnici obiju navijačkih skupina osuđuju incident, Zagrebom se proširila glasina kako će se "osvetnici" naći u jednom od kafića kod Odbojkaškog doma Bojan Stranić na Savi, naoružani baseball palicama i sačekati studente iz dalmatinskih krajeva koji se okupljaju u tim kafićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti pišu kako je priča došla i do ravnateljice Studentskog doma koja je odmah obavijestila policiju. Zagrebačka policija pojačala je ophodnju oko Doma, krenula u prikupljanje podataka kako bi pokušala spriječiti novo nasilje.

Prema informacijama do koje je došao novinar Slobodne Dalmacije, napad na BBB-e u Dugopolju također je bio odmazda. Navodno su članovi Torcide ogorčeni na zagrebačku policiju i zagrebačke medije koji su zataškali napade na navijače Hajduka u Zagrebu.

Izvor fotografije: www.petica.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara