Benko odbio Hajduk

LEON BENKO odbio je ponudu Hajduka te će nogometnu sreću tražiti u Njemačkoj ili Belgiji. Nije zadovoljan uvjetima koje je ponudio klub s Poljuda.

Benkova proba na Poljudu je završila te se on sada okrenuo angažmanu u nekom drugom klubu.
Hajdukovi čelnici su naglašavali kako će se njegov transfer teško realizirati zbog toga što im je potreban brzi napadač koji će dostojno zamijeniti Antu Rukavinu te se to i dogodilo.

Benko je razočaran uvjetima koji su mu ponuđeni na Poljudu.

"Razočaran sam. Uvjete koje su mi ponudili nikako nisam mogao prihvatiti. Htio sam se dokazati u Hajduku, no od toga neće biti ništa", rekao je Benko za SN.

Benko je karijeru započeo 2003. godine u Varteksu, da bi pod vodstvom Zlatka Dalića u sezoni 2005./06. eksplodirao i postao najbolji strijelac momčadi koja je te sezone završila na dobrom trećem mjestu. Tijekom svoje najuspješnije sezone potpisuje četverogodišnji ugovor s Nuernbergom, ali se nije previše naigrao sakupivši tek sedam prvoligaških nastupa za tu momčad. U prošloj sezoni nije zabilježio niti jednu minutu u natjecateljskim utakmicama.

Hajduk je i dalje u potrazi za kvalitetnim i brzim napadačem, krajem tjedna na probu stiže najavljivani Senegalac Thiam, koji će možda zadovoljiti Hajdukove čelnike.

M.Š.
Foto: Fotomontaža/Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara