Benzema optužen za pokušaj otmice

Benzema optužen za pokušaj otmice
Foto: Getty Images

U IŠČEKIVANJU skorašnje presude vezane za umiješanost u seksualni skandal krajem 2015. godine, Karim Benzema optužen je za pokušaj otmice.

Mediapart ekskluzivno je u četvrtak objavio vijest o pokušaju kidnapiranja Lea D'Souze, bivšeg Benzeminog zastupnika. Francuski medij, poznat po razotkrivanju skandala poznatih Francuza, tvrdi kako su u aferu upleteni Karim Benzema i njegovi prijatelji. Motiv otmice bila je iznuda starog duga.

Prema poznatim informacijama, Leo D’Souza bio je angažiran da osobno iz Maroka u Francusku dostavi oko 50 tisuća eura. Međutim, novac je zaplijenjen na carini u Marakešu. S obzirom na sumnjiv rasplet priče, Benzemin agent bio je optužen za krađu.

''Gospodin Benzema misli da mu dugujem navodno ukradenih 50 tisuća eura", pravdao se Leo D’Souza policiji nakon što je početkom listopada prijavio pokušaj otmice u predgrađu Pariza.

Smain Tabenehas i Jamna Agrib, osobe bliske Karimu Benzemi, pokušali su Lea D'Souzu prisiliti da uđe u kombi. Budući da se Leo D'Souza opirao, dernjavu i komešanje uočili su pojedini svjedoci koji su intervenirali pozivanjem policije. Prema pojedinim verzijama, u kombiju je bio uočen i Karim Benzema.

Leo D'Souza prijavio je napad i pokušaj otmice zbog navodnog duga, a pariško tužiteljstvo pokrenulo je istragu.

Karim Benzema reagirao je objavom na društvenim mrežama.

"Je li ovaj svijet ozbiljan? Prestanite, ostavite me na miru", objavio je na službenom Twitter profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara