Esport

Besplatno isprobajte novu FIFA-u i provjerite je li bolja od PES-a

Besplatno isprobajte novu FIFA-u i provjerite je li bolja od PES-a
Foto: EA Sports

ISTI dan kad je na tržište stigao eFootball PES 2020, EA Sports je odlučio izbaciti demo verziju FIFA-e 20. Slučajno? Nikako. Sada svi igrači mogu besplatno isprobati što sve nosi nova FIFA koja će na tržište stići 27. rujna. 

>Pogledajte ocjene igrača Dinama u novoj FIFA-i: Olmo nije najbolji

>Izašle ocjene najboljih igrača u FIFA-i 20: Modrić poput Salaha, Oblak ispred

Većina igrača već ima svoju omiljenu nogometnu igru i ne razmišlja o prelasku na neku drugu. Međutim, ako ste jedan od rijetkih koji razmišlja o tome je li bolje uzeti novu FIFA-u ili PES, odluku možete donijeti nakon što isprobate demo verziju FIFA-e. U demo verziji moguće je isprobati tri na tri hakl iz novog Volta moda te utakmicu grupne faze Lige prvaka, jedne od najvrednijih licenci u novoj FIFA-i. Na raspolaganju će vam biti Real Madrid, Borussija Dortmund, Liverpool, PSG, Tottenham i Chelsea. 

Demo verzija FIFA-e dostupna je za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Na konzole ćete morati preuzeti 6,5 GB, dok je verzija za PC nešto manja.

Novi PES s fokusom na esport je tek izašao i igrači još sređuju dojmove, ali sudeći prema prvim reakcijama, Konami je uspio napraviti još jednu jako dobru nogometnu igru. Koliko je dobra, znat ćemo tek nakon usporedbe s novom FIFA-om.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara