Beusan: Rijeka se uzalud žali, Hajdukov gol regularan

Beusan: Rijeka se uzalud žali, Hajdukov gol regularan

Foto: Screenshot

SUDAČKI ekspert Mateo Beusan prokomentirao je sudačke odluke u 29. kolu Prve HNL u emisiji Stadion na HTV-u 2. Rijeka je izgubila kod Rudeša 4:2, a u 34. minuti sudac je prvo označio zaleđe pa se predomislio i priznao gol Capana...
 
"Mislim da su se s pravom bunili. Vidite da je Capan u zaleđu i jasno je da utječe na vratara, nije jasno zašto je pomoćnik podignuo zastavicu pa spustio, ali po meni je u svakom slučaju moralo biti suđeno zaleđe", rekao je Beusan, a onda se okrenuo 49. minuti kada je Rudeš poveo 3:1, a Riječani se opet žalili na zaleđe.
 
"Župarić je najviše prigovarao, ali pomoćnik je izvrsno vidio da nije bilo zaleđa i dobro je da je priznat gol za Rudeš", a uslijedio je detalj iz 66. minute kada je Župarić isključen nakon prekršaja nad Budimirom u šesnaestercu. 
 
"Nije mi jasno zbog čega se uopće itko buni, pa jasno je da je čisti penal."
 
Hajduk je slavio kod Intera s 3:0. U 20. minuti Splićani su tražili penal, a Hamza je dobio karton zbog simuliranja. Tu je i poništeni gol Intera...
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Izvanredna pozicija suca, dobro je vidio da je Hamza počeo glumiti zbog čega je opravdano dobio žuti karton. A kada je riječ o poništenom golu Intera, nije mi jasno zašto su se bunili, vidljivo je zaleđe", naglasio je Beusan. 
 
Hajdukov gol za vodstvo u 59. minuti nije upitan, iako su domaći igrači tražili prekršaj Gyurcsa nad Postonjskim.
 
"Igrač Intera udario je hajdukovca i sve je čisto kao suza, gol je sasvim regularan! I kod penala dosuđenog za Hajduk je, također, sve čisto", konstatirao je, uz zaključak da je Interov Grgić ispravno isključen u sudačkoj nadoknadi. 
 
Dinamo je golovima Soudanija pobijedio Cibaliju s 2:0, a ta utakmica nije bila tema Beusanove analize. 
 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara