Bilić: Niz pobjeda kad-tad mora završiti

Bilić: Niz pobjeda kad-tad mora završiti

VIJEST dana sigurno je konačna odluka o neigranju Mladena Petrića u utakmici protiv Makedonije, a na jučerašnjem treningu hrvatske nogometne reprezentacije manjih su zdravstvenih problema imali Runje i Šimunić. Za razliku od Petrića, ova će dvojica igrača u subotu biti spremni, uvjerio nas je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

"Runje je osjetio bolove u ramenu, no on će već danas normalno trenirati. Šimunića je zabolio zglob, međutim nije otekao, a danas je na pregledu u Zagrebu potvrđeno da nije došlo do ozljede. Možda će trenirati već danas, a u najgorem slučaju trenirat će od sutra."- uvjeren je Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je stručni stožer reprezentacije uspio pregledati snimke Makedonaca, danas je Bilić bio nešto rječitiji o subotnjim protivnicima, ali i ostalim  reprezentacijama iz naše kvalifikacijske skupine.

"Englezi su u Makedoniji stvarali prilike, ali ih nisu uspjeli iskoristiti, jednostavno ih nije išlo. Makedonci su tad dobro izgledali u napadu, posebno su opasni iz polukontri i kontri."- osvrnuo se Bilić na utakmicu Makedonaca i Engleza.

Iako u reprezentaciji vlada pozitivna atmosfera, a Hrvatska je favorit, uvijek se treba uzeti u obzir mogućnost nepovoljnog rezultata. "Naša serija dobrih rezultata, kao i sve serije u životu, kad-tad mora biti prekinuta. Nema smisla bojati se da će se to dogoditi, jer to će samo stvoriti dodatni pritisak. Na nama je da učinimo sve što možemo da do toga ne dođe, a ako i podbacimo, da se dočekamo na noge.", zaključuje Bilić.

M.Č.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara