Bilić vratio Darija Kneževića: U Astani bez trećeg vratara

Tekst: Index
Foto: Index

NA POPISU igrača koji će konkurirati za reprezentativne susrete s Katarom u Rijeci i Kazahstanom u Astani naći će se i ime Darija Kneževića, stopera talijanskog Livorna koji je posljednji put za Vatrene nastupio na EP u utakmici s Poljskom.
 
Budući je situacija s ozljeđenim Josipom Šimunićem u najmanju ruku dvojbena, izbornik Slaven Bilić odlučio je grupi pozvanih igrača priključiti i oporavljenog Kneževića i tako pojačati stopersku liniju. Također, potvrdio je kako trećeg vratara nema namjeru zvati.

Podsjetimo, ozljeda zadobivena u sudaru s Runjom na utakmici s Poljskom i čitav niz vezanih ozljeda nakon toga, uključujući i komplicirani operativni zahvat, nekadašnjeg je standardnog člana reprezentacije, a u međuvremenu člana torinskog Juventusa, udaljila iz kluba i Bilićeve momčadi na više od godinu dana.

Knežević će se reprezentativcima priključiti 5. listopada u Rovinju, obzirom da njegov Livorno dan ranije gostuje kod Sienne.

Šimunić se ozlijedio u susretu protiv njegovog bivšeg kluba Herthe, a snimke su pokazale da se radi o puknuću lista desne noge. Ruptura je mala i Joe se nada da će ipak biti na dispoziciji za posljednju kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Kazahstana 14. listopada.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara