ZDRAVKO MAMIĆ

Bjegunac Mamić pjeva na stolu sarajevskog restorana: "Ne može nam niko ništa"

Bjegunac Mamić pjeva na stolu sarajevskog restorana: "Ne može nam niko ništa"
Foto: Screenshot / Klix.ba

ODLUKU osječkog županijskog suda koji je u petak potvrdio i treću optužnicu u slučaju teške pljačke Dinama šef operacije i bjegunac od pravosuđa Zdravko Mamić proslavio je u sarajevskom restoranu Vinarija Topić.

Gazda Dinama, nepravomoćno osuđen za izvlačenje 116 milijuna kuna iz gradskog kluba koji danas vodi iz Bosne i Hercegovine, u sarajevskom restoranu popeo se na stol i zaplesao. U jednom trenutku uzeo je glazbenicima mikrofon i zapjevao pjesmu "Ne može nam niko ništa" Mitra Mirića. Gosti restorana su ga bodrili, a on je mahao rukama i uživao u atmosferi.

Vinarija Topić video bjegunca koji pjeva na stolu objavila je na svom Facebooku, ali je snimku tijekom jutra uklonila. 

Podsjetimo, treća optužnica Mamića tereti da je s računa Dinama u Austriji podignuo 16,7 milijuna kuna i koristio novac u privatne svrhe. U lipnju prošle godine Mamić je u Osijeku osuđen kaznom zatvora u trajanju od šest i pol godina zbog teške pljačke Dinama, a uoči izricanja presude pobjegao je u BiH, gdje se i danas skriva od hrvatskog pravosuđa. Druga optužnica tereti Mamićev klan, u kojem su i njegov sin Mario te brat Zoran - aktualni šef struke Dinama, za udruživanje u zločinačku organizaciju zbog pljačke Dinama teške dodatnih 200 milijuna kuna putem transfera igrača i fiktivnih usluga.

Mamić tvrdi da i dalje vodi Dinamo te da iz kluba neće otići do smrti. U tijeku istrage zbog podizanja novca s Dinamovog računa u Klagenfurtu Mamić nam je prije bijega u BiH kazao da je to njegov novac koji je godinama posuđivao klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara