Bodrio Jokića pa mu prijetili izbacivanjem iz dvorane zbog srpske zastave

Bodrio Jokića pa mu prijetili izbacivanjem iz dvorane zbog srpske zastave
Foto: Screenshot

JEDAN srpski navijač došao je bodriti Nikolu Jokića na utakmici u Milwaukeeju između Bucksa i Jokićevih Nuggetsa, a prema njegovim tvrdnjama, imao je vrlo neugodno iskustvo.

Na Twitteru je objavio upozorenje koje je dobio od redara na utakmici zbog toga što je raširio srpsku zastavu. Kako piše, to mu je bilo prvo i posljednje upozorenje i da nije poslušao, bio bi izbačen iz dvorane.

"Iskreno, nemam riječi koliko sam razočaran organizacijom Bucksa zbog toga što sam dobio ovo upozorenje. Sve što sam radio je to da sam mahao srpskom zastavom u potpori svom sunarodnjaku Nikoli Jokiću. U isto vrijeme, bilo je puno grčkih zastava tijekom utakmice. Rasizam", napisao je navijač na Twitteru.

"Izdano vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmjereno igračima, trenerima, sucima i/ili drugim navijačima koji imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i poslije upozorenja nastavite vrijeđati igrače, trenere, suce ili protivničke navijače, istog trenutka bit ćete udaljeni iz dvorane bez povrata novca", piše u upozorenju.

Nuggetsi su inače izgubili utakmicu 104:98, a Denver je nakon odličnog početka sezone pao u formi. Izgubili su šest od posljednjih sedam dvoboja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara