Ćiro: Kad Piksiju dođe iz dupeta u glavu, dolazim u Zvezdu!

BIVŠI hrvatski izbornik i aktualni trener švicarskog Xamaxa, Miroslav Ćiro Blažević, kazao je u razgovoru za srpski Kurir kako muje velika želja trenirati beogradsku Crvenu Zvezdu, te da bi na poziv Dragana Stojkovića Piksija, predsjednika Crvene Zvezde, odmah došao u Beograd.

"Volio bih trenirati Crvenu zvezdu! To nikada nisam krio niti sam se plašio kazati to. Ipak, glupo je sada pričati šta će biti na ljeto. Jedno je sigurno, Walter Zenga mi je rekao da se nema namjeru duže zadržavati u Beogradu i da će se od Zvezde oprostiti u lipnju, kada osvoji prvenstvo! Eto, vodio sam Dinamo i Hajduk, da uzmem Zvezdu, za nekoliko godina Partizan - i da mi na spomeniku piše da sam bio jedini trener koji je vodio veliku četvorku!" - kazao je Ćiro u svom prepoznatljivom stilu.

Ćiro, kojeg Kurir opisuje kao "jednog od najboljih ali i najintrigantnijih trenera na svijetu", tvrdi da je velik prijatelj s aktualnim predsjednikom Crvene Zvezde, Draganom Stojkovićem Piksijem.

"Ako Piksiju dođe iz dupeta u glavu i pozove me za trenera, nema razloga da ne prihvatim. Odmah bih došao u Beograd. Biti trener bivšeg europskog prvaka nije mala stvar, majku ti božiju! Pa, to je izazov za svakog trenera, čak i za velikog Ćiru!" - ustvrdio je "trener svih trenera".

Bivši hrvatski izbornik nema naročito visoko mišljenje o aktualnom treneru "crveno-bijelih" Walteru Zengi: "Mani ga u pizdu materinu! Žao mi je što još nije shvatio da mora biti saveznik novinara. Veliko je golmansko ime i trener s ogromnim potencijalom. Proričem mu blistavu trenersku karijeru. Žao mi je što ima loš kontakt s ljudima."

Dragan Stojković Piksi je u razgovoru za Kurir pristojno odbio i pomisao na mogućnost da dovede Ćiru na Marakanu.

"Ćiro je veliki trener, ali još veći showman. Uvijek je bio intrigantan i svuda priča kako bi volio voditi Crvenu Zvezdu. Ta njegova priča nema osnove, jer imamo trenera. Vjerujemo Walteru Zengi i mislimo da ćemo sa njim postati prvaci zemlje i osvojiti nacionalni kup." - kratko je prokomentirao Ćiro.

N.B./Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara