Ćiro se boji "bosanskih Kvislinga" uoči povijesne prilike!

Ćiro se boji "bosanskih Kvislinga" uoči povijesne prilike!

Tekst: M.P.
Foto: AFP

PRED Ćirinim "Bosancima" prva je od dvije meč lopte kojom mogu osigurati drugu poziciju i dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. U subotu ih u Talinu čeka uvijek neugodna Estonija s kojom se Blažević susretao i kada je sjedio na stolici hrvatskog izbornika.

"Kada sam vodio reprezentaciju Hrvatske, tamo smo odigrali najtežu utakmicu u kvalifikacijama. To su upozorenja da ćemo imati jedan izuzetno težak zadatak. Uzeli smo sve to u obzir da ne bismo bili neugodno iznenađeni. Ne bih se upuštao u prognozu, ali je činjenica da se radi o jednom vrlo neugodnom protivniku kojeg nitko nije uspio nadigrati na njegovom terenu. Svi oni koji su imali šansu da ih pobijede to je bilo minimalno. Nije ih uspio pobijediti jedan Portugal, Brazil je teško došao do minimalne pobjede, Estonci su bili fatalni i za Turke", rekao je Blažević, a prenosi Sarajevo X dodavši:

"Pred nama je povijesna prilika za ovu zemlju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brinu me navijači"

Legendarnog izbornika brinu i glasine da će Turci novčano stimulirati neke bosanske navijače koji bi trebali izazvati incident na tribinama i tako dovesti do Fifinih sankcija.

"Da, brine me to. To bi bio poraz našeg jedinstva i ljubavi koju gajimo prema domovini.  To nitko ne bi mogao objasniti, a potvrdilo bi i našu razjedinjenost. Jako sam zabrinuti", objasnio je Ćiro i dodao:

"Molim naše navijače da budu pametni da urazume i ostale. Obećano mi je da neće biti incidenata."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara