Ćiro se ulaguje Srbima, a spušta Slovence: Švabe nemaju šanse!

Tekst: M.P.
Foto:
Drago Sopta (Cropix)

"ŠVABAMA se ne piše dobro u petak protiv Srbije", izjavio je za Nezavisne novine bivši izbornik Hrvatske i BiH, a danas trener na privremenom radu u Kini, Miroslav Blažević.

Ćiro smatra da Srbi ne mogu ponoviti lošu predstavu kao što je bila ona protiv Gane i da će njegov kolega Antić pronaći formulu za Njemačku.

"Srbija će u petak reagirati vrlo pozitivno. Uvjeren sam u to! Radomir Antić može i znat će iznenaditi Nijemce. Tim prije, jer će Nijemci sada nakon visoke pobjede nad Australijom, u duel sa Srbijom ući presigurno, a onda im se ne piše dobro", smatra Blažević i dodaje:

"Srbi su odigrali užasno i neshvatljivo loše protiv Gane. To im se ne može ponoviti i to je razlog zbog kojeg tvrdim da će se plasirati u drugi krug. Imaju strašan tim, što će se pokazati u protiv Nijemaca."

"Slovenci ne mogu nešto više"

Tako pozitivno mišljenje "izbornik svih izbornika" ne dijeli i o igri Slovenaca. Pobjeda protiv Alžira, kaže Ćiro, njihov je maksimum.

"Ne mislim da Slovenci mogu napraviti nešto više. I ovo do sada što su uradili veliki je uspjeh. Ja bih volio kada bi me u petak demantirali u utakmici protiv Amerikanaca, ali sumnjam", tvrdi Blažević koji je favoritima prvenstva proglasio Argentinu ili Nizozemsku.

Blažević i dalje prati događanja u BiH reprezentaciji.

"Pratim sve, jer ne mogu se osloboditi dojma da imam barem mali udio za kvalitetu koji reprezentacija trenutno posjeduje. Još uvijek strepim kada gledam utakmice koju igra reprezentacija BiH. To su sjajni dečki koji će, siguran sam, otići na naredno Europsko prvenstvo", zaključio je Ćiro za Nezavisne novine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara