Conor McGregor za 5,5 milijuna dolara kupio jahtu s "greškom"

Conor McGregor za 5,5 milijuna dolara kupio jahtu s "greškom"
Foto: Getty Images / Guliver Image

CONOR MCGREGOR pohvalio se na Instagramu svojom novom "igračkom", jahtom vrijednom 5,5 milijuna dolara (oko 36 milijuna kuna). 

Na Instagramu je priložio snimku na kojoj lista brošuru svoje nove plovilice. U njoj otkrivamo da je Prestige 750 napravljen posebno za irskog MMA borca, vidimo nekoliko fotografija jahte i nacrte, a na posljednjoj stranici koju je okrenuo, citat je slavnog Muhammada Alija:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤔

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

"Onaj tko nije dovoljno hrabar da riskira, ništa neće postići u životu."

Ta 35 godina stara mudrost slavnog boksača jedna je od Conorovih životnih vodilja, ali kad je već tako, mogao se barem pobrinuti da uz citat piše ispravno legendino ime. Naime, umjesto Muhammada, Ali je u brošuri postao Mohammad.

Ako je McGregor izdavaču brošure, odnosno proizvođaču jahte, sam poslao citat i ime autora, ispada aljkav i s nedovoljno poštovanja prema velikanu i uzoru. Ako je, pak, "zaribao" netko drugi, Conor ima pravo biti ljutit jer je za 5,5 milijuna dolara dobio - robu s greškom.

Prema posljednjim Forbesovim podacima, Conor je četvrti najbogatiji sportaš svijeta, iza Floyda Mayweathera, Lea Messija i Cristiana Ronalda, s procijenjenom imovinom od 136,7 milijuna dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara