UFC

Cormier: Osjećam pritisak. Pobjednik će biti najveći teškaš svih vremena

Cormier: Osjećam pritisak. Pobjednik će biti najveći teškaš svih vremena
Foto: Instagram

OSTALO je malo više od dva tjedna do treće borbe Miočića i Cormiera. Na priredbi UFC 252 koja će se održati 15. kolovoza u Las Vegasu dobit ćemo konačnog prvaka trilogije i čovjeka koji će držati pojas UFC prvaka.

Podsjetimo, u borbi prije dvije godine Cormier je zaustavio Miočića nokautom u prvoj rundi i uzeo mu pojas. Miočić je dotad bio nanizao tri obrane naslova, više nego ijedan drugi teškaš u povijesti UFC-a. Amerikanac hrvatskog podrijetla osvetio se godinu dana kasnije i nokautom u četvrtoj rundi vratio pojas u svoje vlasništvo.

U trećoj borbi ulog je mnogo veći od samog pojasa, a Daniel Cormier je u razgovoru za MMA Fighting najbolje opisao što ova borba predstavlja.

"Osjećam velik pritisak, ali ne zbog umirovljenja nakon borbe. Osjećam što je tu na kocki. Dugo traje rasprava tko je bolji, Stipe ili ja. Ova borba će dati odgovor na to pitanje. Ne borimo se samo za pojas. Pobjednik ove borbe moći će se s pravom smatrati najboljim teškašem u povijesti UFC-a."

Miočić u svojim nastupima djeluje opuštenije, a u ESPN-ovom podcastu je rekao kako je spreman na sve Cormierove taktike, posebno one koje se odnose na činjenicu da će se boriti u manjem kavezu, zbog čega će biti lakše dolaziti do klinča.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara