Esport

Cristiano Ronaldo više nije na naslovnici FIFA-e 19

Cristiano Ronaldo više nije na naslovnici FIFA-e 19
Screenshot: FIFA 19

USUSRET nastavku Lige prvaka EA Sports je promijenio imidž FIFA-e 19 pa i naslovnicu. Cristiana Ronalda, koji je posljednje dvije godine krasio naslovnicu najpopularnije sportske igre, zamijenila su čak trojica: Kevin De Bruyne, Neymar i Paulo Dybala.

>Nova hit igra već postavlja rekorde: 10 milijuna igrača u samo tri dana

EA Sports je za FIFA-u 19 nakon 10 godina uspio osigurati licence UEFA-e, a promjena imidža igre prije nastavka Lige prvaka dio je te suradnje. Osim promjene imidža, u igru stižu novi dresovi i druge pogodnosti za igrače koji će moći na određeni broj utakmica koristiti jednog od igrača s naslovnice.

Liga prvaka se nastavlja u utorak, 12. veljače, eliminacijskom fazom. Neymarov PSG će u utorak, 12. veljače, gostovati kod preporođenog Manchester Uniteda na Old Traffordu. Dybala i Juventus će novu pobjedu u Europi tražiti protiv Atletico Madrida, a Kevin De Bruyne i Manchester City trebali bi imati nešto lakši posao u gostima kod Schalkea 04.

Promjena naslovnica četiri mjeseca nakon izlaska igre pokazatelj je marketinške snage koju ima FIFA 19. Iako se u igri s vremena na vrijeme pojavljuju i ozbiljni problemi u balansu, EA Sports ulaže ogromne napore kako bi FIFA 19 pratila nogometna zbivanja u realnom vremenu, a dio igrača sigurno to cijeni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara